Чесно кажучи те що продають - гафно. Я свою комбінував з купленої і своєї. Але в кінцевому результаті різав і варив як тягу, так і ручку КПП.
Крім того тягу ще й гнув, бо в такому виконанні як вона була куплена, не вмикалась 2 і 4 передачі. В загальному я промахався з установкою і настройкою десь 4-5год(думаю що мені просто неудачний комплект попався). Ще забув, з самої ручки КПП треба стягнути втулку,тобто треба мати зйомник підшипників.
П.С.Якщо переробляти свою, то на рис. розрізати поз. 1 і 2, і приварити вставки однакової довжини. Втулку спресовувати в місці поз.3. Коли низ куліси зварений, можна відрегулювати висоту РКПП, відрізати кусок в місці поз.4 і приварити залишок. Не забувати, що в нас присутня так звана кнопка(механізм) включення задньої передачі, тому потрібно врахувати висоту цієї кнопки, це щоб не зробити закороткою ручку кпп. В мене висота РКПП залишилась та сама, змінилось тільки положення нейтралки, трохи відсунув назад (ручка тепер під нахилом назад), мені так зручніше, та й ручка не заважає.
Нажмите для просмотра прикрепленного файла