Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия этой страницы: Допомога порадою...
Лада Калина Клуб в Украине > Техничка > Общие технические вопросы
Sergiush
Що можна зробити в двігу, з невеликими фінансовими вкладами, що б він трохи краще тягнув машинку....
п.с. Такі думки з"явилися після того, як чіповані ланоси мене "дрюкали" на драгу (402м.)...Спочатку здається машинка тягне, в кінці другої передачі мене починають взувати...
Ітак, давайте поради, що можна змінити в двігу....
1. Чіпанути, знаю, сам скоро маю це зробити, в цьому має допомогти Serega
2...3...4....Давайте продовжимо список.......
Не ладно для наших Калинок зливати на драгах для Ланосів з 1.5
п.п.с. З прокладкою між кермом і сідушкою все гаразд....... bobsleigh.gif
Shyma
Я не спец , але начитавшись почати зможу..... ))))

Дросельна заслонка , роспредвал , прямоток , паук 4-2-1...... , нульовий фільтр, це ніби початок...

Добавлено:
З таким арсеналом до 100 коників мав би дотягнути....
Sergiush
Та також багато почитав....Але знову ж таки- дросельна заслонка має бути недешевою, що б нормально працювала, распрєдвали є різні....
Одним словом досить цікава тема, що б визначити, при мінімальних затратах, яку максимальну кількість коней можна витягти.......
R_S
По моему у тебя ответ есть в вопросе smile.gif .
Ты пишешь, что тебя дрюкают чипованные ланосы, так может сначала все же урезониться чипованием, а потом переживать дальше smile.gif ...

Добавлено:
Облегчи машину smile.gif . Выкинь все из багажника, задние сидения и переднее правое, сними шумоизоляцию и т.д.
Это конечно шутка, но ведь это ничего по деньгам и не стоит smile.gif .
Sergiush
Цитата(R_S @ 22.6.2009, 0:34) *
Ты пишешь, что тебя дрюкают чипованные ланосы, так может сначала все же урезониться чипованием, а потом переживать дальше smile.gif ...

Добавлено:
Облегчи машину smile.gif . Выкинь все из багажника, задние сидения и переднее правое, сними шумоизоляцию и т.д.
Это конечно шутка, но ведь это ничего по деньгам и не стоит smile.gif .

Не на стільки я драгстер, що б з машинки викидати сідухі, обшивку, і тд. German.gif
Чіпануся однозначно, а от чи на стільки зміниться робота мотора після неї, не знаю....Будемо надіятися....
Vr_
Цитата(R_S @ 22.6.2009, 1:34) *

+1
VEN залив мені ще рік тому нову прошивку - машинка значно стала шустрішою.
На останній зустрічі колеги мали можливість в цьому переконатись.
І при цьому розхід зменшився! wink.gif
Sergiush
Цитата(Vr_ @ 22.6.2009, 8:12) *
+1
VEN залив мені ще рік тому нову прошивку - машинка значно стала шустрішою.
На останній зустрічі колеги мали можливість в цьому переконатись.
І при цьому розхід зменшився! wink.gif

Яка саме прошивка....?? Бо мені має ВадімК щось залити і відправити мозги, поки що не знаю, що саме......
п.с. Мужики, не варто, що б вашого брата Калиновода вставляли Ланоси, ділимося думками....Одне ми точно зрозуміли- чіпуватися потрібно однозначно і безоговорочно.....
Alexxx
прочитай тут Хочу Щоб Вона Трохи Скорше Почала Їздити, Трималась Дороги, Ну І Щоб Ривок Мала
много вопросов отпадут сразу! smile.gif
Sergiush
Хто що думає про таку річ....??? І чи є у нас в Україні ця штучка...???
http://tuningsport.ru/market/product_info....roducts_id=1096
R_S
Интересно, а как обстоят дела на "чисто стоковых" авто (Ланос-Калина)?
Sergiush
Цитата(R_S @ 22.6.2009, 17:54) *
Интересно, а как обстоят дела на "чисто стоковых" авто (Ланос-Калина)?

Скажу так, восени картина була іншою, тай там не було 402 м., а десь до 200....А тут така фігня.......
Якщо чесно мені це не дуже подобається.........
Alexxx
Цитата
Скажу так, восени картина була іншою, тай там не було 402 м., а десь до 200....А тут така фігня.......
Якщо чесно мені це не дуже подобається.........

Может тебе просто не повезло в этот раз?
Sergiush
Цитата(Alexxx @ 22.6.2009, 20:35) *
Может тебе просто не повезло в этот раз?

Ні друже, видно як машинка тупити починає в кінці другої передачі, або спочатку....Зразу кажу авто діагностоване, все працює гуд....Ладно, побачимо, що буде коли і я чіпануся, може картина зміниться......Жду допомоги від Serega і ВадімК...........!!!!!
Alexxx
Цитата
Ні друже, видно як машинка тупити починає в кінці другої передачі, або спочатку....Зразу кажу авто діагностоване, все працює гуд....

ты так говоришь,вроди я не езжу на стоковой калине ... smile.gif
хотя лично не заметил особой динамики в ланосах,с которыми сталкивался!
ИМХО попробуй изменить что-то в своем стиле разгона,возможно есть ошибки во время старта,или имеет место неправильно выбранный момент переключения передач...
еще,если у тебя Амтел,то резина не подходит для Драга ...,хотя и для повседневной езды тоже хреновая ИМХО
можешь попробовать еще немного перекачать колеса и заправить 95+ или 98
Sergiush
Цитата(Alexxx @ 22.6.2009, 21:53) *
ты так говоришь,вроди я не езжу на стоковой калине ... smile.gif
хотя лично не заметил особой динамики в ланосах,с которыми сталкивался!
ИМХО попробуй изменить что-то в своем стиле разгона,возможно есть ошибки во время старта,или имеет место неправильно выбранный момент переключения передач...
еще,если у тебя Амтел,то резина не подходит для Драга ...,хотя и для повседневной езды тоже хреновая ИМХО
можешь попробовать еще немного перекачать колеса и заправить 95+ или 98

Резина стоїть нокіан хакка Н, заправив 95 пульс, шукав 98 в той день, не знайшов.....Та в Ланосах і дійсно тієї динаміки і не було, блін а чіпанулися, то як підмінили.....Та здається все робив нормально, опиту більше в таких справах ніж у чувачка на Ланосі....Ну про другого я мовчу, він частенько бере участь в драгах, і трохи знається на технології правильної їзди....Він доречі на Ланосі і бехі наказував- не повірив би і сам, та бачив на власні очі.....Реально кажу, Ланос тільки чіпований, але прокладка між кермом і сідухою хороша, і навіть дуже......
Alexxx
Цитата
блін а чіпанулися, то як підмінили....

возможно ты сам ответил на свой вопрос d_good_luck.gif
Sergiush
Цитата(Alexxx @ 22.6.2009, 22:26) *
возможно ты сам ответил на свой вопрос d_good_luck.gif

Можливо...Буду бачити, що зміниться в самого після чіповки, може і дійсно будуть покращення.....
Доречі вже приблизно накидав, що ще маю зробити: поставити вал распределительный ВАЗ 2108 / 2110 8V «СТИ-1» 11,00 мм/10,70 мм (272°/266°), та Ресивер «PASSIK» 3 л /нержавейка/ с впускной трубой ВАЗ 1118 8V (Лада-Калина)...Думаю це в подальшому також трохи змінить роботу двіга...Ну і на майбутнє звичайно поставлю облегчений маховик, десь на 3.4 кг.....

Добавлено:
Трохи фоток із драга...:
Калинка тільки одна, на ній був я........

Shyma
мені цікаво, чим думав водій ФОрд Фюжн, стаючи в заїзд із 24-х клапанною маздою 6 МПС ??? laugh.gif
Sergiush
Цитата(Shyma @ 23.6.2009, 10:12) *
мені цікаво, чим думав водій ФОрд Фюжн, стаючи в заїзд із 24-х клапанною маздою 6 МПС ??? laugh.gif

А тепер починається саме цікаве.....Я стояв на фініші, і був в шоці, коли ця машинка, доречі це Фієста ST, приїхала першою.....!!!! Тепер затамуйте подих і слухайте чому- чоловік на МПСці забувся знятися з ручніка, і провалив на 8000 обертів 402 м.....Результат такий- поїхав додому на шнурку, машинка майже нова....Діагноз- порвав сцепу в пух і прах....не міг навіть рушити...
Shyma
biggrin.gif biggrin.gif і чого ж він так розпереживався ??? думаю при нормальних розкладах , без шансів для Фієсти (дякую за поправку).....
Sergiush
Цитата(Shyma @ 23.6.2009, 10:28) *
biggrin.gif biggrin.gif і чого ж він так розпереживався ??? думаю при нормальних розкладах , без шансів для Фієсти (дякую за поправку).....

Звичайно не було б, враховуючи що там, якщо не помиляюсь, 240 кобил.....А фієсточка мала 150 коників.....А чувак може і реально розпереживався, по перед заїздами кричав-" Давате мені не менше трьохлітрової".....!!!! Ось так вийшло.....Ну це ми зробили ліричні відступи.....
francyz
могу кинуть инфу для раздумья,правда с другого форума,но там сделали 12-ху...
Sergiush
Цитата(francyz @ 1.7.2009, 0:33) *
могу кинуть инфу для раздумья,правда с другого форума,но там сделали 12-ху...

[email protected]
Якщо можеш кинь на мило- буду вдячний...
vados_wolf
Я один раз стал на старт с БМВ 318 2литра правда на автомате я его наказал никто не поверил, пришлось становится еще раз, толь я тогда уже высадил 4 пассажира и снова наказал, вывод механика рулит автомат отстой, машина только чипована, но также не исключаю человеческий фактор, я не ас я только учусь.
Alexxx
Цитата
Я один раз стал на старт с БМВ 318 2литра правда на автомате я его наказал никто не поверил, пришлось становится еще раз, толь я тогда уже высадил 4 пассажира и снова наказал, вывод механика рулит автомат отстой, машина только чипована, но также не исключаю человеческий фактор, я не ас я только учусь.

ЖЖОШЬ !!!
пиши ИСЧО laugh.gif
Sergiush
Ітак, дякую ВадімК за прошиті мозги моєї машинки, і Сєрьогі за доставку їх у Рівне....!!!! Скажу відверто, машинка почала краще їхати, перестала тупити на високих оборотах, і взагалі робота мені подобається....
п.с. Тепер питання- почав світитися іммо, нічого в роботі воно не міняє, бо через певний час ( приблизно 1 хв.), тухне....Які маніпуляції потрібно провести щоб обучити мого ключа....???
Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, пройдите по ссылке.
IPB NULL RU