Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия этой страницы: Допомога по прошивці до Калинки...
Лада Калина Клуб в Украине > Техничка > Электроника
Sergiush
Я знаходжуся в Рівному, хто є найближче до мене, що б я міг під"їхати і мені залили в мозх нову прошивку, з якою машинка стане жвавішою, і уберуться заводські сирі недопрацьовки...???
*ncux*
Цитата(Sergiush @ 3.6.2009, 9:57) *
Я знаходжуся в Рівному, хто є найближче до мене, що б я міг під"їхати і мені залили в мозх нову прошивку, з якою машинка стане жвавішою, і уберуться заводські сирі недопрацьовки...???

УДАЛЕНО

Вам предупреждение выставил.
ZZZ.
Sergiush
Цитата(*ncux* @ 3.6.2009, 9:21) *
Удалено

Не смішно абсолютно....!!!! Я просив би відписатися в цій темі тих людей, які можуть дати нормальну пораду, а не просто пофлудерастити...!!!!!!!!

Добавлено:
Бачу дуже активний перегляд, а реальної поради НУЛЬ..... huh.gif
ZZZ
Свяжись с ВадимК он работает и по всей Украине, отсылаеш ему блок обратно приходит прочипованый блок. Реализацию передачи обговаривай с ним.
Может кто и поближе подскажет.
Удачи.
Sergiush
Цитата(ZZZ @ 3.6.2009, 18:30) *
Свяжись с ВадимК он работает и по всей Украине, отсылаеш ему блок обратно приходит прочипованый блок. Реализацию передачи обговаривай с ним.
Может кто и поближе подскажет.
Удачи.

Велике дякую......!!!!! Буду ще чекати порад, якщо нічого більше не буде, то буду тоді звертатися до ВадимК......Ще раз дякую.......!!!
*ncux*
Цитата
Не смішно абсолютно....!!!!

Яке було питання така і відповідь, ніяк не хотів нікого образити. По манері написання першого посту, я зрозумів, що пише людина з гарним почуттям гумору і відповів в томуж руслі. Але нажаль помилився.
До того ж наскільки я розумию мій коммент знов підняв Вашу тему догори і на нього звернули увагу ті хто можуть, що небудь порекомендувати.

PS . Еще раз прошу прощения никого не хотел обидеть.
Sergiush
Цитата(*ncux* @ 4.6.2009, 12:57) *
Яке було питання така і відповідь, ніяк не хотів нікого образити. По манері написання першого посту, я зрозумів, що пише людина з гарним почуттям гумору і відповів в томуж руслі. Але нажаль помилився.
До того ж наскільки я розумию мій коммент знов підняв Вашу тему догори і на нього звернули увагу ті хто можуть, що небудь порекомендувати.

PS . Еще раз прошу прощения никого не хотел обидеть.

Саме так і є, я людина з почуттям гумору, але щось написання того поста в такій манері, посмішки у мене не викликало, а навпаки....
Я не ображаюсь....
mastergid
Заїжджай в гості недуже далеко я так думаю.
Sergiush
Цитата(mastergid @ 4.6.2009, 19:57) *
Заїжджай в гості недуже далеко я так думаю.

Займаєшся такими справами.....????
Serega
Цитата(Sergiush @ 4.6.2009, 23:28) *
Займаєшся такими справами.....????

Серега, че ж не звонишь?
Я в субботу утром еду в Ровно.
С Вадимом думаю можно договориться и взять блок под мое честное слово или даже залог смогу оставить, а в Ровно поменяемся с твоим.

Если такой вариант интересен - звони завтра в течении дня, чем раньше, тем лучше.

P.S. Кстати, должен Вадиму пиво, заодно и завез бы smile.gif
Sergiush
Цитата(Serega @ 4.6.2009, 23:03) *
Серега, че ж не звонишь?
Я в субботу утром еду в Ровно.
С Вадимом думаю можно договориться и взять блок под мое честное слово или даже залог смогу оставить, а в Ровно поменяемся с твоим.

Если такой вариант интересен - звони завтра в течении дня, чем раньше, тем лучше.

P.S. Кстати, должен Вадиму пиво, заодно и завез бы smile.gif

Ух блін Сєрьога заінтригував.....Завтра тебе наберу.........А немає різниці які мозги стоять у мене, бо якщо я не помиляюсь, то це Бош......??? Коротше, завтра зідзвонимось.......
Sergiush
Дякую Serega і ВадимК за пророблену роботу по прошивці ЕБУ моєї машинки, велике вам РЕСПЕКТІЩЕ.......!!!! Калинко стала набагато жвавіша.....!!!!
п.с. Тему можна закривати.....
Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, пройдите по ссылке.
IPB NULL RU