вчора один секрет розкрив
як тримать лобове чистим в сніг,мороз (типу катаю в пробках - багато думаю 8))) )
на вулиці добрячий мороз (-10.. -15), іде сніг сухий, всі вмикають обігрів салону - так от якщо виставити регулятор напрямку обдуву в положення "на грудь"(забор повітря обовязково з вулиці)
Нажмите для просмотра прикрепленного файладефлектори бокові в район бокових зеркал спямувать, центральний вгору піднять, щоб в голову не дуло(чи кому куди заманеться), тоді
лобове шкло не нагрівається на стільки, щоб пролітаючий сніг зразу прилипав і розтавав, а легко здувається по ходу руху і
лишається чистим і сухим і фактично не запотіває. важливо перед поїздкою шкребком очистити лобове начисто - якщо налипло льоду(і двірники теж).
єдиний можливий нюанс - в салоні тільки я, мабуть якщо з пасажирами, то лобове почне запотівать і таки одведетсья вкл. на нього обдув. але якщо їдеш сам, то красота - двірниками фактично можна не махать і омивайкою не прскать - шкло чисте! мені сподобалось - пробуйте 8)
Додано:а приїхав додому накинув на махіну "шапку"
Нажмите для просмотра прикрепленного файлаі зранку тільки скинув і все чисто без снігу. звісно для багатьох процедура очистки тісно повязана з перекурить

ну та то вже справа звички )
а згадать коли минулі роки було йшов на ніч дощь і мороз і зранку машина в льодяному панцирі вся - жуууть пів години відшкрібать!!! а на нейлоні він легко відстає і відпадає. ("шапка" називаєтсья "CarJack нейлон.авточохол" з крючки на резинках для кріплення за колесо чи крилив, Метро ~15-20 грн, )