Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия этой страницы: Ошибка датчика угловой синхронизации
Лада Калина Клуб в Украине > Техничка > Электроника
dudik
Привіт всім..Допоможіть мені плз. Місяць тому почав "дьоргати" двигун..Загорілась лампа "чек". Поїхав на СТО. Сказали що не працює 4 циліндр..Поміняв свічки..Запрацював. В суботу те саме..Поїхав на сто..Зробили діагностику..Діагностика показала, шо в 1 чиліндрі немає запалу, і "Ошибка датчика угловой синхронизации"..Вони мені скинули всі помилки..Сказали поміняти Котушку запалювання бо вона фігова..Поміняв..Працювало рівно 3 дні..Знову машину дьоргає і горить чек..Питання перше - чи повинні вони були по гарантії поміняти ту котушку чи ні? Друге питання - що то за помилка? Чи в ній може бути проблема?
ven
Всем приветъ!
Цитата(dudik @ 27.1.2009, 11:51) *
Привіт всім..Допоможіть мені плз. Місяць тому почав "дьоргати" двигун..Загорілась лампа "чек". Поїхав на СТО. Сказали що не працює 4 циліндр..Поміняв свічки..Запрацював. В суботу те саме..Поїхав на сто..Зробили діагностику..Діагностика показала, шо в 1 чиліндрі немає запалу, і "Ошибка датчика угловой синхронизации"..Вони мені скинули всі помилки..Сказали поміняти Котушку запалювання бо вона фігова..Поміняв..Працювало рівно 3 дні..Знову машину дьоргає і горить чек..Питання перше - чи повинні вони були по гарантії поміняти ту котушку чи ні? Друге питання - що то за помилка? Чи в ній може бути проблема?

Если ошибка датчика синхры (он же датчикъ фаз) то нехрена менять катушку???!!! Ета раз. Если официалы обязаны менять все на шару!!!(при соблюдении ВАМИ условий гарантии!)
Удачи!
NVO

У мене, коли була помилка по роботі датчика фаз, то ще й заводилась погано. Вірніше, заводилась добре, але довго. :-)
Датчик гривень 50-60 в магазині. На заміну 5 хвилин (від"єднати роз"єм - відкрутити 1 болт). Знаходиться біля повітряного фільтра, зліва. Я міняв прямо під магазином, щоб у випадку чого, можна було відразу замінити. Це у мене вже другий за 40 тисяч км. Перший був несправний з салона.

Удачі.
yurko

яке СТО? Крайна повинна знати свойх героїв!
mastergid
На гарантійному СТО у Львові в основнову дибіли. Яке СТО.
dudik
Знову всім привіт...Сорі що довго не давав себе чути..СТО на Лінкольна, 10 у Львові..Але ситуація яка тут ще склалась..Виявилось, точніше я їм підказав, що проблема була в кабелях, що подають на свічки іскру.. Перший кабель не працював...До того я купив вже свічки, катушку, три рази платив за сервіс, вони переставляли вже і свої котушки, і блок управління чуть не повезли в Київ...Коротше було весело, але не мені. Вкінці кінців я вийшов на їхнього директора...Мій знайомий його знає.. Коли всі троє сервісників стали над машиною, і думали що ж то може бути, нічого не допомагає, я їх знову попросив перевірити кабеля..Перевірили...І Сталось чудо..Машина запрацювала...Не знаю хто таких на роботу понабирав..А як вони себе там несуть то просто капець..От така і мене історія..Попав я в 500 грн лишніх...
І ще одне..Може хтось хоч підскаже куди їхати на гарантійне СТО у Львові, щоб таких от ситуацій не виникало..Бо мені до Лінкольна через весь Львів треба їхати..Звичайно це не через Київ, але все ж...
Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, пройдите по ссылке.
IPB NULL RU