Цитата(dudik @ 27.1.2009, 11:51)

Привіт всім..Допоможіть мені плз. Місяць тому почав "дьоргати" двигун..Загорілась лампа "чек". Поїхав на СТО. Сказали що не працює 4 циліндр..Поміняв свічки..Запрацював. В суботу те саме..Поїхав на сто..Зробили діагностику..Діагностика показала, шо в 1 чиліндрі немає запалу, і "Ошибка датчика угловой синхронизации"..Вони мені скинули всі помилки..Сказали поміняти Котушку запалювання бо вона фігова..Поміняв..Працювало рівно 3 дні..Знову машину дьоргає і горить чек..Питання перше - чи повинні вони були по гарантії поміняти ту котушку чи ні? Друге питання - що то за помилка? Чи в ній може бути проблема?
У мене, коли була помилка по роботі датчика фаз, то ще й заводилась погано. Вірніше, заводилась добре, але довго. :-)
Датчик гривень 50-60 в магазині. На заміну 5 хвилин (від"єднати роз"єм - відкрутити 1 болт). Знаходиться біля повітряного фільтра, зліва. Я міняв прямо під магазином, щоб у випадку чого, можна було відразу замінити. Це у мене вже другий за 40 тисяч км. Перший був несправний з салона.
Удачі.