Реклама российских боевиков "Вагнера" просочилась в TikTok: 1 миллиард просмотров

Реклама российских боевиков “Вагнера” просочилась в TikTok: 1 миллиард просмотров ▪️Аналитики обнаружили в TikTok 160 видеороликов, изображающих или намекающих на насилие, которое совершают боевики частной российской компании “Вагнер”. ▪️В частности, 14 из них видео о казни бывшего заключенного Рязанской ИК-3 […]

Когда появился украинский народ и что украинцы думают о Бандере

Владимир путин и российская пропаганда часто спекулируют на теме украинской истории. Они утверждают, что украинцев как самостоятельного народа “никогда не существовало”, а сама Украина — “страна, искусственно созданная Лениным”. Именно аргументы “от истории” стали едва ли не главным оправданием российской […]

"Когда поедем – не знаю, куда – не знаю, чем будем обеспечены – тоже не знаю"

“Когда поедем – не знаю, куда – не знаю, чем будем обеспечены – тоже не знаю” Полковник рассказывает мобилизованным бойцам, что им предстоит. «С грыжами, металлическими пластинами – годны и поедут на фронт» Вторая армия мира😂

Немного юмора

Пока наша доблестная армия выгоняет всякую нечисть, можно немного насладится этим видео.  

Мы Вместе Можем Остановить Войну

Я обращаюсь к Вам – к истинным жителям России! Не к яхтам путина. Не к лимузинам шойгу. К Вам простым людям. Хватит терпеть! Выходите на улицы – это просто. Мы вместе сможем остановить войну.  

 

Новий потужний спорткар BMW показали за рік до презентації. Рекламні тизери нових автомобілів

Заряджене купе BMW M2 стане ще екстремальнішим. Спорткару готують нову модифікацію CS (ClubSport). Її виведуть на ринок у 2025 році та випустять лімітованою серією. Про це стало відомо британському виданню Autocar.

Наразі новий BMW M2 CS проходить тести за полярним колом. Його обклеїли камуфляжною плівкою, проте можна розгледіти агресивніший дизайн передньої частини, а також обвіс, задній спойлер та нові колісні диски.

Як і у всіх BMW M2, крила серйозно розширені. Відомо, що купе стане легшим за рахунок карбонових деталей.

Салон BMW M2 CS не показали. Очікується, що за аналогією з BMW M2 CS попереднього покоління у оздобленні з’являться карбон та алькантара, а також встановлять ковшеподібні спортивні крісла.

Потужність 3,0-літрової турбошістки зросте і може сягнути 500 сил. Розгін до сотні займатиме близько 4 секунд, а максимальна швидкість складе 280-290 км/год.

Крім того, доопрацюють підвіску BMW M2 та встановлять збільшені гальма. Очікується, що ціна BMW M2 CS перевищить 100 000 доларів.

Компанія Nissan готує електричну Micra. Електромобілі та електрокари

Компанія Nissan готує електричний варіант компактного хетчбека Micra. Очікується, що новинку представлять в кінці цього року. Micra EV буде представлена в лінійці Nissan як найдоступніший електромобіль.

Повідомлення про те, що Nissan готує доступну електричну модель з’являлись ще декілька років тому. Тоді компанія заявляла, що новий електромобіль буде розроблений Nissan й виготовлений Renault на спільній платформі альянсу.

Нещодавно Nissan прийняв новий бізнес-план «Arc» спрямований на «значне зниження витрат на електромобілі наступного покоління» завдяки партнерству та спільній розробці технологій. За планом японський автовиробник презентує 5 нових електромобілів.

Торік компанія інвестувала 3,8 мільярда доларів США у свій завод в Сандерленді, який буде виробляти електричні Juke, Qashqai та наступника Leaf.

Також Nissan вже веде роботу над електричною Micra EV, яка, як очікується, дебютує вже в цьому році. Новинка займе роль найдоступнішого електромобіля бренду. Повідомляється, що автомобіль матиме ту ж платформу AmpR, яку використовує Renault 5. Вірогідно, Nissan Micra також матиме 400 км запасу ходу та батареєю ємністю 52 кВт.год.

Подейкують, що новинка від Nissan може пропонуватись з меншою батареєю на 40 кВт.год, через що матиме меншу вартість. Журналісти Auto Express повідомляють, що Micra EV матиме дизайн, подібний до кросовера Ariya.

Компанія Nissan заявила, що прагне знизити витрати на свої нові електричні моделі на 30%. Автовиробник очікує, що його електромобілі досягнуть паритету в ціні з автомобілями, що працюють на бензині, до 2030 року.

В Україні майже вдвічі виріс попит на авто зі США. Новини світового авторинку

В Україні відновлюється попит на вживані авто зі США. За перший квартал 2024 року їх ввезли 9,9 тис., що одразу на 90% більше, аніж за аналогічний період минулого року. Статистику опублікувала у своєму Telegram-каналі асоціація «Укравтором».

На ринку авто з пробігом частка машин з Америки виросла до 18%. Звісно, більшість із них приїжджають в Україну пошкодженими в ДТП. Середній їхній вік – 6,2 роки.

Найбільше із-за океану привозять бензинових моделей – 47% від загальної кількості. Третина авто зі США – електромобілі. Частка гібридів та машин з ГБО однакова – 7%, а у дизельних моделей вона складає 6%.

Як не дивно, але водночас найпопулярніші авто зі США в Україні – електрокари. У п’ятірці моделей-лідерів перші два місця посідають електромобілі Tesla.

Найпопулярніші авто зі США в Україні за 2024 рік:

  • Tesla Model 3 – 1118 ввезених авто;
  • Tesla Model Y – 796 од.
  • Volkswagen Passat – 635 од.
  • Ford Escape – 633 од.
  • Jeep Cherokee – 608 од.