Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия этой страницы: Наші сходки (Львів)
Лада Калина Клуб в Украине > Главный форум > Клуб Лада Калина в Украине > Львовская
Страницы: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
scorpion_vp
Сюди вносим пропозиціі щодо дати і місця зустрічі.

Добавлено:
Пропоную пятниця 21.12.07р. о 18.00-19.00год.
Tsykala
Дату підтримую. Потрібно визначитись з місцем.
Valent
Шановні пропоную Вам провести третю зустріч 1.01.08 р. біля цирку з метою отримання клубної символіки від Serega фотозвіт обов"язково.
Serega
Цитата(ValKON @ 12.12.2007, 22:51) *
Шановні пропоную Вам провести третю зустріч 1.01.08 р. біля цирку з метою отримання клубної символіки від Serega фотозвіт обов"язково.


С гостиницей возле цирка нас прокатили sad.gif
Но мы не сдаемся, пока забронировали готель "Власта", м.Львів, вул. Клепарівська,30.
Точно еще не определились: если ничего лучше не найдем, так и будет smile.gif
По поводу места - желательно недалеко от того места, где буду жить, а то еще заблужусь smile.gif
По поводу времени - как вам удобнее, лишь бы не 01 утром smile.gif

Если получится - подъезжайте вместе.
Shyma
Стосовно 2-ї зустрічі, теж підходить дата! Місце залежить від того, що плануємо робити на зустрічі (пиво, гонки, перевірка зимової гуми, тощо...) А вже коли зберемось, зможемо поговорити і за зустріч з Сергієм.
Shyma
Якщо приїдемо на свої калинках, то пиво звичайно буде типу --- Балтика 0 )) А щодо наклейок, то ти правий, я дійсно провтикав цей момент. Та скориставшись порадою, я написав Ярику, і він погодився зробити і мені наклейку) ТОму СЕргій!!! Ставлю до відома і прошу одразу ЗАБЕРИ В ЯРИКА НАКЛЕЙКУ І ПРИВЕЗИ ДО ЛЬВОВА. Я за все заплачу (крім транспортних витрат )))))) + з мене Львівське!!! Наперед Дякую!

Добавлено:
Тепер про зустріч!!! Якщо нам треба кафешку, то я навіть не знаю. А якщо просто зустрітися, то можна : під Лисою горою(вул. О. Довбуша) кінець.Там спокійно, є не маленький майданчик. Або щось на зразок місця, де проводяться гонки у Львові, бі ля МРЕВ !!! Ще подумаю, як залізе в голову щось, скажу...
scorpion_vp
Всім привіт. Бачу так і не вирішили де зустрічатись будемо. Тому, щоб вирішити всі питання, які були задані вище, пропоную зустрітись на Левандівці. Є місце ідля тест-драйву і поговорити спокійно можна. Схему місця зустрічі прикріплю нижче. Збір там де червоний хрест, а саме на цьому місці є закинута автостоянка. Збір о 18.00 год 21.12.2007р. Явка обовязкова!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Нажмите для просмотра прикрепленного файла
Tsykala
Буду обовязково. Хоча не довго, але буду.
scorpion_vp
Сказано ж Явка обовязкова smile.gif biggrin.gif smile.gif biggrin.gif smile.gif biggrin.gif
mouse
Постараюсь приїхати, але не на довго. connie_1.gif
Shyma
Постарайтесь!!! Будемо раді бачити всіх!
ZZZ
Немного не по теме но полезно.
Ребята не стесняйтесь, добавляйте сообщение о встречах и мероприятиях в календаре так больше народа узнает о проведении встречи.
http://kalina-club.com.ua/forum/index.php?act=calendar
А также рекомендую произвести перекличку Львовян (сори я не лингвист и с языками проблемы), потом будет проще администраторам организовать рассылку уведомлений о встречах, что поспособствует большему посещению встреч. Как за перекличку можно использовать тему http://kalina-club.com.ua/forum/index.php?showtopic=315
Tsykala
Вибачайте що не зміг приїхати на зустріч.
В мене поважна причина:
ZZZ
Tsykala, сочуствую. sad.gif
Shyma
Юрій!!! Співчуваю також. Якщо порібно, маю знайомих майстрів (фарбують,рихтують) СУПЕРОВО. Перевірено не одноразово.
Tsykala
Дякую всім за співчуття.
Богдан, дякую за пропозицію. Але страхова компанія вже підібрала сервіс в якому будуть робити мою машину. Хоча.... треба дочекатись висновку мед. експертизи.

P.S. Розкажіть як там зустріч?
Shyma
Зустрілись!! )) Умови були подібні до минулоразових (темно, холодно, 4 машини). Були : Я, Василь, Роман Стахів(новий, не зареєстрований тут), і була Mouse(Маряна) (не зрозумів лише чи з братом чи з хлопцем ,Олексій) за кермом він)) Постояли, познайомились, поспілкувались в такому ж дусі як минулого разу(про поломки, деталі, цікаві історії). Також трохи поговорили про приїзд Киян. Погодились що на майбутнє можна буде робити зустрічі і подовші(тобто на цілий день). Стахів Роман поділився гірким досвідом про те як його машинку взламали. Нікуди не поїхали, завадив мультілок на рульовій реці! Домовились що будемо списуватись ТУТ! Отака маленька зустріч.

П.С після того як всі поїхали, я вирішив спробувати поробити пріколи(на 180 вперед і назад) давно хотів, тут були умови, майданчик покритий втрамбованим снігом. Після того як погоцав, здається що в керма став більший люфт - той час коли легко крутиш , а колеса ше не реагують. Поїду мабуть на станцію питати з нового тижня ))))))))))))
scorpion_vp
Юра привіт і співчуваю. Подивився фото і згадав свою попередню Seat Ibiza. Той жеж кут і так жеж розбита. Мінінгіту мав на місяць бл...ь. Сподіваюсь твою вилічать швидше. Головне не падай духом.
Потрібно транспортні послуги дзвони.

Добавлено:
Правильно 30.12.07 на зміні і з 31.12.07 на 01.01.08 також на зміні.
Shyma
))))) та от шось закортіло спробувати поробити поліцейські розвороти. Мені сподобалось
mouse
Прийми і мої співчуття Tsykala sad.gif((

Добавлено:
Зустріч пройшла досить нормально, хоча нас було маловато (хотілось би побільше!!!!!!) astronomer1.gif обговорювали про наболіле, і виявилось, що у всіх майже одні і ті самі проблеми (зітхнули з полегшенням) Хотілось, такі зібрання проводити частіше, правда оскільки зима, холодно - то якось надворі незручно, тай темно - ні подивитись, ні помацати нічого толком не вдалось, але зустрічатись треба!!!!!! aikido.gif
Vr_
Варто планувати нову зустріч - приймати нових учасників!
Та й на машинку Scorpion_vp цікаво подивитись - в нього багато цікавого додаткового обладнання, дещо з цього собі б поставив wink.gif
Serega
Вливание в коллектив проходит намного легче под пиво, даже безалкогольное...
Это так... к слову smile.gif

P.S. Пиво с новичка smile.gif
Tsykala
Ну то що, назріває третя зустріч.
Даєм пропозиціі щодо дати і місця зустрічі. А то я другу зустріч пропустив
Я пропоную 08.02.08, можна і в інший день.
Vr_
Вечори п'ятниць у мене в основному проходять за міцнішими напоями, ніж безалкогольне пиво, (та й машину ще з місяць обмивати буду - друзів багато), тому як варіант пропоную четвер (будь-який, а також середу, вівторок...).
Хоча й в п'ятницю годинка знайдеться.
Щодо пива з новачка - не заперечую, повністю підтримую, так як добре обмита машина краще їздить та менше ламається wink.gif
Shyma
Стосовно будніх днів є заввага!! Оскільки я особисто не працюю, і у мене в цей час канікули. А от люди що мають роботу --- це проблема. Бо моя пропозиція, зібратись у світловий день, оскільки є можливість подивитись одне на одного і на наші машини, бо вночі це робити не надто приємно (перевірено). Як на мене то субота або неділя, навіть 9 чи 10 лютого.
scorpion_vp
Відносно себе можу сказати в кінці цього місяця, бо ще не знаю як працюю на наступний місяць(як зміни випадуть). Але зустріч однозначно плануємо.
scorpion_vp
Вже знаю коли не працюю. Можна 8,9, або 10. Бажано за світлового дня. І чому нема пропозицій про місце зустрічі. Пропонуєм активніше. Народ 8-ме лютого не за горами. Може є пропозиціїї чим на зустрічі займатись будемо, крім наклеювання наклейок.

Добавлено:
Може попросити когось з адмінів винести всі повідомлення про третю зустріч в окрему тему, наприклад "Третя зустріч у Львові"? Може народ просто не бачить, що планується третя зустріч?
Serega
По просьбам Львовян. Подмодерил smile.gif
Хорошо вам провести время.
Shyma
Місце знову ж таки залежно від мети зустрічі. Якщо ми просто зберемось на годинку, познайомимось , поспілкуємось, і подивимось на машинки, то особливо прискіпливо до вибору місця можна не підходити. Підійде щось на зразок першої зустрічі (стоянка Арсену чи Ваму чи ще чогось.) А якщо ми захочемо потім ще посидіти і випити хто-чого, то відповідно думати вже тре.

Хоча підїхати при бажанні можна куди хоч і звідки хоч.
Думаю день для зустрічі звужується до 9 чи 10. Бо пятниця - робочий. Відповідно за світлового дня не вийде. Якщо вечори пятниці ВСІ проводять так як VR_ то субота теж відпадає )))))))))) ТОму - НЕДІЛЯ 10 лютого. 12 година. де????
scorpion_vp
Оскільки хтось тут не вірив, що львівська гілка клубу буде розширюватись, можна зібратись просто для більш детального знайомства з новими людьми, ну і машинами. + налейки, +можна і посидіти де небудь, + обіцяне повіддавати. Думаю місце треба вибирати з цих міркувань?
Shyma
от на науковій біля чи за Арсеном, є де розмахнутися. Можна десь там.
scorpion_vp
Якщо ніхто не проти, засідання з двох старожилів затвердило місце зустрічі. rolleyes.gif

Добавлено:
Оріентовно біля Арсену на Науковій.

Добавлено:
Краще 13.00год

Добавлено:
10-го лютого.
Shyma
Я за!!!! Давай встановимо термін до якого приймаються завваги та пропозиції, після його настання "старожили" вирішують остаточно. Думаю до 5 лютого максимум. Чи забагато???
Serega
ФОТКИ!!!
scorpion_vp
Цитата(Shyma @ 24.1.2008, 23:46) *
... термін до якого приймаються завваги та пропозиції, після його настання "старожили" вирішують остаточно.



До 4-го лютого включно!
Shyma
Обовязково!! Цього разу, якщо таки вийде вдень зібратись, будуть нормальні фотки.
Це точнО!
scorpion_vp
Якось би попередити всіх? wink.gif Особливо тих, що перший раз приїдуть.

Добавлено:
Цитата(Shyma @ 24.1.2008, 23:52) *
Обовязково!! Цього разу, якщо таки вийде вдень зібратись, будуть нормальні фотки.
Це точнО!


Якщо ні - намалюєм фарбами. biggrin.gif
Shyma
Я постараюсь попередити! Напишу повідомлення, з адресою форуму всім тим хто є в моїй базі. Ну а потім - якщо не зайдуть сюди. Напишу чи подзвоню для того щоб вказати місце зустрічі
mouse
Привіт всім!!! Впринципі, неділя підходить. Ми за!!!
Vr_
Mouse про себе каже "ми" biggrin.gif
Жартую, розумію, що це про двох (чи більше?).

Був здивований, що виявився автором теми про 3-тю зустріч, приємно - з новачка і в старожили tongue.gif

Дата, час та місце влаштовує. Буду.

P.S. З пивом wink.gif

Трошки поправив опис теми - "про що йдеться..."
Tsykala
Затверджене ріщення "двох старожилів" щодо дати та місця третьої зустрічі "погоджено" cool.gif
Serega
Цитата(Vr_ @ 25.1.2008, 11:17) *
Був здивований, що виявився автором теми про 3-тю зустріч, приємно - з новачка і в старожили tongue.gif


С тебя пиво smile.gif
mouse
Так, під "МИ" - я мала на увазі цілу банду людей biggrin.gif (жартую)
ekvilibrium
мені теж підходить і час і місце smile.gif
пропоную внести зустріч в форумний календар, нехай всі знають! bb.gif
Shyma
Ураааааааа! Нарешті і Роман Шпот приєднався до наших розмов )))))
scorpion_vp
Було б непогано, якщо 10.02.08 сонце включили на повну! biggrin.gif
scorpion_vp
Оскільки тут не було ніяких заперечень щодо часу і місця зустрічі, "клан" "старожилів" (Shyma, Tsykala, Scorpion_vp) biggrin.gif затверджене рішення про зустріч не змінив!

Місце: В.Наукова (с-т Арсен, стоянка)
Дата: 10 лютого 2008р (неділя)
Час:13.00год (за львівським часом biggrin.gif ) Жартую, за київським!




Vr_
Буду. З пивом ;-)
Shyma
Агов!!!! )))) А от і я. Вибачте що примусив Вас чекати biggrin.gif Просто вчора у мене був дуже насичений день, і ввечері я просто відрубався.....
Це вже не актуально, але я НЕ змінив своєї думки про місце зустрічі. Я за , я буду.
Тепер пропуную всім, спланувати мінімальний регламент зустрічі тіпа :

13.00 - зїзд
13.00- 13.15 - знайомства
13.15- 13.20 - Vr роздає всім пиво biggrin.gif
13.20 -14.00 - розглядаємо машинки, ділемось враженнями , (пробуєм їздити на інших щоб переконатись що Власна - найкраща biggrin.gif )
14.00- ..... Далі не придумав.

14.00 напевне розглянем питання про статус клубу у Львові
Поправив scorpion_vp/
ekvilibrium
14.00- 15:00 - п'єм пиво, яке Vr всім роздасть biggrin.gif

Добавлено:
зустрів вчора клиновода (соромно признатись, але забув як звати) дав візитку і запросив на зустріч. Але!!! сказав, що здибаємся в 10-й (був впевнений, що так і зустрічаємся).
часу було мало, поговорити толком не встиг і телефонами не обмінялись sad.gif
прохання, хто буде біля Арсена в 10:00 заїхати(зайти) і сказати, що збираємся на 13-ту
Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, пройдите по ссылке.
IPB NULL RU